SÓC,
TONI PARDINILLA


Tècnic Esportiu de Muntanya


Són les ganes de dedicar la meva vida a la muntanya el que em porta a envoltar-me de tot el que hi està relacionat, des de sempre participant en tota mena d’activitats al voltant del moviment escolta, el muntanyisme en general i posteriorment com a voluntari en diferents centres excursionistes organitzant sortides col·lectives, cursos d’excursionisme i d’orientació, xerrades i tallers.

Ha estat com pujar un graó més, portar més enllà allò que sentia i volia compartir, assumir el repte de formar-me com a professional i assolir la titulació de

Tècnic Esportiu de Muntanya

vol dir que prens unes noves responsabilitats, trobes una nous objectius, t’omples de nous coneixements i reforces els conceptes ja coneguts.

Constantment estic coneixent gent, donant i rebent impulsos nous, treballant per millorar i cercar fites més enllà del camí ja recorregut. Aquí entreu tots vosaltres,

Els que us heu interessat en el meu treball i m’impulseu a superar-me, us estic ben agraït per la nova vida que em doneu i els reptes que em proposeu a cada trobada.

Us dedico les meves sortides perquè m’agrada que ho passem bé tots junts fent allò amb el que gaudim, envoltar-nos de natura i muntanya, enriquint-nos observant, fotografiant i xerrant sobre tot allò que veiem.

Ens veiem ben aviat a la muntanya. SOM-HI!!